Administraţie

2020-03-21, 12:53:47

Măsuri COVID-19. Accesul slătinenilor în spaţiile de relaţii cu publicul, limitat. Se recomandă păstrarea distanţei de siguranţă

Primăria Slatina anunţă o nouă serie de măsuri în lupta cu COVID-19. Astfel, creşele şi Clubul Pensionarilor vor rămâne închise pe toată perioada stării de urgenţă, iar de luni accesul în spaţiile de relaţiile cu publicul va fi limitat stric la munărul de ghişee disponibile.

Creşele din oraş şi Clubul Pensionarilor vor avea, în continuare, activitatea suspendată, pe toată perioada stării de urgenţă. 

„Începând de luni, 23 martie, accesul cetățenilor în spațiile de relații cu publicul, registratură și casierii se va face strict în limita ghișeelor disponibile, persoanele în plus, fiind îndrumate să aștepte în exteriorul clădirii cu distanța de siguranța de cel puțin un metru între ele”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Slatina. 

În fiecare astfel de zonă de lucru cu publicul, se vor lua pauze de curățenie în care se vor aplica soluții dezinfectante pe podele, mobilier, clanțele ușilor.

„Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că vom lua în continuare toate măsurile necesare contextului actual!”, se mai arată în comunicatul Primăriei Slatinei.


Comentarii

Redacţia

2020-03-21 12:53:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...