Administraţie

2020-03-21, 14:25:41

Măsuri COVID-19. Primăria Corabia le cere cetățenilor să nu iasă la plimbare în plină pandemie

Primăria Corabia face un apel la toți locuitorii orașului de la malul Dunării să respecte regulile de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID-19, să rămână izolaţi la domiciliu dacă au revenit din străinătate, să păstreze distanţa de siguranţă şi, mai ales, să nu iasă la plimbare pe străzi.

Prin Serviciul de Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă, împreună cu poliţişti sau jandarmi sau poliţişti de frontieră, persoanele care trebuie să stea în autoizolare sunt verificate zilnic. 

„Rugăm cetăţenii oraşului Corabia să evite ieşirile, vizitele, doar dacă este strict necesar, şi să nu meargă la plimbare pe străzi în plină pandemie, vă rugăm să evitaţi aglomeraţiile. Cetăţenii oraşului Corabia trebuie să conştientizeze fiecare, despre gravitatea situaţiei în care ne aflăm şi să respecte cu stricteţe recomandările şi regulile de igienă recomandate de Ministerul Sănătăţii. Deplasaţi-vă doar până la serviciu, la magazine şi înapoi acasă. Păstraţi întotdeauna distanţa de cel puţin un metru faţă de alte persoane, oriunde vă aflaţi! Nu ieşiţi în parcuri şi nu duceţi copiii la locurile de joacă!”, este apelul autorităţilor corăbiene.

Cei care locuiesc în Corabia şi au nevoie de ajutor au la dispoziţie două numere de telefon prin care pot lua legătura cu cei din Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă: 0249.564.131 şi 0753.138.837. 

„Continuăm cu dezinfecţia în spaţiile publice din oraş şi în toate scările de bloc, nu lăsăm garda jos, luptăm în continuare pentru ca toţi corăbienii să fie în siguranţă”, spun reprezentanţii Primăriei Corabia.


Comentarii

Redacţia

2020-03-21 14:25:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...