Sport

2020-03-12, 11:57:07

Măsuri de prevenţie în rândul jucătorilor echipei de fotbal CSM Slatina

Igienizare şi dezinfecţie a vestiarelor, păstrarea distanţei între jucători sau monitorizarea temperaturii înaintea fiecărui antrenament sunt doar câteva dintre măsurile luate în cadrul echipei de fotbal CSM Slatina, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

Oficialii echipei de fotbal CSM Slatina au luat o serie de măsuri în contextul prevenirii îmbolnăvirilor cu noul coronavirus. Astfel, vestiarele şi grupurile sanitare sunt dezinfecate de câteva ori pe zi, temperatura jucătorilor este monitorizată înaintea fiecărei şedinţe de pregătire, componenţii echipei au fost avertizaţi să anunţe în cazul în care prezintă simptomatologie a bolii şi să evite aglomeraţia. De asemenea, şedinţele tehnico-tactice, dinaintea antrenamentelor, nu se mai ţin în spaţiu închis, ci în aer liber.

„Am luat măsuri încă de acum câteva zile. Cu toţii ne prezentăm la teren cu două ore mai devreme, jucătorilor le este luată temperatura, şedinţele dinaintea antrenamentului le ţinem afara, jucătorii păstrează distanţa de cel puţin un metru între ei, au fiecare sticla de apă, au dezinfectant de mâini... De asemenea, le-am transmis să mănânce acasă, să evite pe cât posibil aglomeraţia, iar dacă prezintă simptome de boală să anunţe”, a precizat antrenorul echipei de fotbal CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

De asemenea, echipa de fotbal CSM Slatina a luat act de recomandările FRF de a evita strângerile de mână înaintea meciurilor, aşa cum prevedea protocolul UEFA.

Comentarii

Redacţia

2020-03-12 11:57:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...