Sport

2020-08-04, 15:40:39

Meciul tur al barajului de promovare în Liga a II-a, pe care CSM Slatina îl susţine pe terenul adversarei, va putea fi urmărit on-line

Echipa de fotbal CSM Slatina se află în faţa meciurilor de promovare în Liga a II-a. Gruparea slătineană va susţine manşa tur a barajului cu Progresul Spartac miercuri, 5 august, cu începere de la ora 18.00, returul urmând să aibă loc duminică, 9 august, de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai”. Duelurile vor putea fi urmărite, în direct, pe canalul de youtube al grupării slătinene.

Iubitorii fotbalului slătinean pot urmări on-line meciurile decisive de la barajul de promovare în Liga a II-a.

Manşa tur, programată pe terenul adversarei, va avea loc miercuri, 5 august, cu începere de la ora 18.00. Confruntarea va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Ionuţ Coza, din Cernica-Ilfov, ajutat la cele două tuşe de Imre-Laszlo Bucşi, din Sfântu Gheorghe, şi Romică Bîrdeş, din Piteşti. Arbitru de rezervă va fi Bogdan Dumitrache, din Bucureşti. Obervatorii întâlnirii sunt Mihai Andrieş, din Bucureşti, şi Liviu Ciubotariu, din Galaţi. 

Duelul Progresul Spartac-CSM Slatina, din cadrul turului barajului de promovare va putea fi urmărit accesând următorul link https://youtu.be/gDziBcxU9yo, care va fi activ miercuri, 5 august, de la ora 17.50. În cazul în care apar probleme tehnice, se poate accesa şi canalul Youtube, dând căutare Google: CSM Slatina Fotbal youtube.


Comentarii

Redacţia

2020-08-04 15:40:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...