Sport

2019-03-19, 13:32:12

Meciurile naţionalei de handbal, din care face parte şi Lorena Ostase, de la Turneul Golden League, transmise pe TVR

Selecţionata tricoloră pregătită de Martin Ambros participă, în aceste zile, la Turneul Golden League din Franţa. România va întâlni, în cadrul unor meciuri amicale extrem de puternice, Franţa, Danemarca şi Norvegia. Jocurile echipei naţionale, ce o are în componenţă şi pe pivotul grupării CSM Slatina, Lorena Ostase, vor fi transmise pe TVR 1.

Naţionala de handbal a României va întâlni, în cadrul prestigiosului turneu Golden League, pe 21 martie, de la ora 21.30, Franţa, pe 23 martie, de la ora 17.30 Norvegia, şi pe 24 martie, de la ora 16.00, Danemarca. Meciurile vor fi transmise în direct pe TVR.

Pivotul echipei CSM Slatina, Lorena Ostase, a fost convocat de selecţionerul Martin Ambros pentru acţiunea din Franţa. Prin urmare, componenta grupării slătinene poate fi văzută la lucru în tricoul primei reprezenattive. Ostase mai are convocări la echipa naţională, însă în lotul B. Tânăra jucătoare are, astfel, şansa de a demonstra că merită să îmbrace tricoul selecţionatei tricolore, mai ales că se încearcă schimbul de generaţii la echipa naţională.

Comentarii

Redacţia

2019-03-19 13:32:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...