Sănătate

2020-07-05, 13:27:04

Medic şi asistentă de la Secţia de Oncologie a Spitalului Slatina, testaţi pozitiv pentru coronavirus

Un medic şi o asistentă de pe Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus.

Cei doi sunt contacţi direcţi cu un alt cadrul medical, o asistentă din Policlinica spitalului. Aceştia nu prezintă simptomatologie specifică noului coronavirus, însă au fost testaţi preventiv de conducerea spitalului, rezultatele fiind comunicate în cursul zilei de sâmbătă.

14 cazuri noi de coronavirus au fost raportate, duminică de autorităţi, pentru judeţul Olt: trei angajaţi ai Spitalului Caracal, printre care fostul manager şi actualul director economic, medicul şi asistenta de la Spitalul Slatina, un angajat al Prysmian, doi angajaţi ai TMK Artrom Slatina şi alte şase persoane care au prezentat simptomatologie specifică Sars-Cov2.

În judeţul Olt, de la începutul pandemiei, sunt 280 de cazuri, iar 11 dintre aceste persoane  au murit.

Comentarii

Redacţia

2020-07-05 13:27:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...