Sănătate

2019-05-22, 15:49:31

Medici renumiţi, aşteptaţi la cea de a treia ediţie a „Zilelor Medicale Slătinene”. Evenimentul a fost acreditat de CM Olt, iar participanţii vor primi puncte EMC

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina organizează, pe 13 şi 14 iunie, ediţia a treia a „Zilelor Medicale Slătinene”, eveniment dedicat medicilor şi asistenţilor care zi de zi salvează vieţi în cadrul celei mai mari unităţi sanitare din judeţ. În acest an sunt aşteptaţi invitaţi speciali, medici renumiţi din Capitală, Craiova şi Severin.

Reprezentanţi unităţii medicale din Slatina au reuşit acreditarea acestui eveniment de către Colegiul Medicilor, medicii participanţi urmând să primească nouă puncte EMC.
 
Directorul medical al Spitalului Slatina, medicul Andrei Ştefănescu, a precizat că, în acest an, vor fi prezentate mai multe lucrări pe Chirurgie.

„Timp de două zile, doctorii şi asistenţii vor participa la dezbateri interesante. Vom fi prezentate lucrări pe Chirurgie. Astfel, avem lucrări la Chirurgie Pediatrică, şase lucrări la Chirurgie Plastică, două fiind prezentate de asistent universitar de la Cariova, dar avem şi invitaţi de la Spitalul Militar din Bucureşit. Chiar şi o clinică privată va face o prezentare pe Chirurgie Plastică. Totodată, vor mai fi şi lucrări interesante la Chirurgie Toracică, unde avem un nou coleg. Vine şeful de lucrări universitar pe Chirurgie Toracică, medicul Alin Demetrian, din cadrul Faacultăţii de Medicină Craiova”, a spus medicul Andrei Ştefănescu. 

La evenimentul organizat în sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina sunt aşteptaţi medici renumiţi din Bucureşti, Craiova şi Severin. Totodată, la dezbateri vor fi prezenţi aproximativ 300 de doctori de la Spitalul Slatina, dar şi de la celelalte unităţi medicale din judeţ.

Comentarii

Redacţia

2019-05-22 15:49:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...