Social

2019-10-08, 14:04:22

Medicii stomatologi români, ademeniţi cu salarii de 50.000 de euro pe an în Norvegia

Norvegia caută, prin intermediul EURES, medici stomatologi. Sunt disponibile trei astfel de locuri de muncă. Salariul este de 50.000 de euro pe ani. Doritorii trebuie să aibă master în odontologie şi minimum trei ani experienţă. Stomatolgii din judeţul Olt, interesaţi de oferta de muncă din străinătate, se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt.

Norvegia caută personal pentru un lanţ de clinici stomatologice. Toate clinicile sunt dotate cu echipamente de ultima generaţie. Salariul porneşte de la 50.000 de euo pe an. Persoanele interesate trebuie să aibă master în odontologie, minimum trei ani experienţă şi autorizaţie de a lucra ca stomatolog în Norvegia. De asemenea, se solicită cunoştinţe de limba engleză. 

Contractul este pe perioadă nedeterimată. Se lucrează 37,5 ore pe săptămână. Programul de lucru esre de luni, până vineri, între orele 8.00-20.00, iar sâmbăta între 9.00-17.00. Angajarea se face cât mai curând posibil.

În situaţia în care există medici stomatologi, din judeţul Olt, interesaţi de oferta de lucru în străinătate, aceştia se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. 


Comentarii

Redacţia

2019-10-08 14:04:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...