Sănătate

2019-03-18, 09:58:06

Medicul Amelia Săndulescu, noul şef al Secţiei de Psihiatrie. Cristina Mischie, sub control judiciar

Medicul Amelia Săndulescu este noul şef al Secţiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, după ce Cristina Mischie a fost suspendată din funcţie, fiind cercetată sub control judiciar într-un dosar de corupţie.

Secţia de Psihiatrie a Spitalului Slatina are un nou şef, doctorul Amelia Săndulescu înlocuind-o pe Cristina Mischie, care a fost implicată într-un dosar de corupţie.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au extins cercetările în dosarul privind infracţiuni de corupţie, comise de către persoane din cadrul Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina sau din cadrul DGASPC Olt. Astfel, s-a dispus extinderea acţiunii penale faţă de alţi doi cumpărători de influenţă, precum şi faţă de şeful Secţiei de Psihiatrie de la Spitalul Slatina. Mai mult de atât, medicul Cristina Mischie a fost pus sub control judiciar. Anchetatorii au stabilit că medicul Cristina Mischie a primit şpagă pentru a înlesni pensionarea pe caz de boală.

Procurorii i-au interzis medicului exercitarea profesiei, plasându-l sub control judiciar pe 60 de zile.

Comentarii

Redacţia

2019-03-18 09:58:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...