Social

2020-04-28, 14:45:19

Mesaj de Ziua Mondială a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă: „Opriţi pandemia: securitatea şi sănătatea la locul de muncă pot salva vieţi”

Celebrată pe data de 28 aprilie, Ziua Mondială a Sănătăţii şi Securităţii în Muncă este sărbătorită în acest an în contextul epidemiei cu noul coronavirus. Prin urmare, mesajul transmis la nivel planetar este acela legat de importanţa respectării măsurilor de sănătate şi securitate în muncă.

Ziua mondială pentru securitate și sănătate la locul de muncă în anul 2020 îndeamnă la o reacție la pandemia de COVID-19.  „Opriți pandemia: securitatea şi sănătatea la locul de muncă pot salva vieți” este sloganul Zilei mondiale a SSM din 2020, organizate de Organizația Internațională a Muncii în fiecare an la 28 aprilie.

„Mai mult decât oricând, sensibilizarea cu privire la adoptarea unor practici sigure la locul de muncă şi la rolul important al serviciilor din domeniul securității şi sănătății în muncă (SSM) trebuie să fie în centrul atenției acestei zile internaționale. Deși toată lumea este afectată de pandemia de COVID-19 şi de criza globală, lucrătorii se află în prima linie. Acesta este motivul pentru care a fost ales sloganul „Opriți pandemia la locul de muncă” pentru Ziua internațională a comemorării lucrătorilor  din acest an, sărbătorită tot pe 28 aprilie, organizată pentru a veni în sprijinul tuturor lucrătorilor și în memoria celor care au decedat, au dobândit un handicap, au avut un accident sau s-au îmbolnăvit la locul de muncă”, transmite ITM Olt, printr-un comunicat de presă.

Comentarii

Redacţia

2020-04-28 14:45:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...