Social

2018-12-03, 13:40:45

Mese festive şi programe artistice, pentru persoanele cu dizabilităţi din centrele DGASPC Olt

DGASPC Olt sărbătoreşte, astăzi, 3 decembrie, persoanele cu dizabilităţi din toate centrele din judeţ. Ziua specială va fi sărbătorită cu mese festive şi programe artistice.

3 decembrie este Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități şi va fi marcată şi de DGASPC Olt.

Marcarea zilei are ca obiectiv promovarea unei mai bune înțelegeri în ceea ce privește problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități și susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării acestora. Este, totodată, o ocazie pentru o schimbare de atitudine față de aceste persoane, prin eliminarea barierelor în ceea ce privește implicarea lor în diverse sfere de activitate.

Persoanele cu dizabilităţi din toate centrele din judeţ vor avea o zi specială, sărbătorită cu mese festive şi programe artistice.

„Aceste persoane ne arată zilnic că în spatele dizabilității se ascunde puterea de a-și păstra demnitatea și optimismul, dincolo de orice problemă”, se arată într-un comunicat al DGASPC Olt.

Comentarii

Redacţia

2018-12-03 13:40:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...