Politică

2018-02-12, 12:12:49

Mihai Cîrloganu, preşedinte interimar al tinerilor din ALDE Olt

În weekend, Delegaţia Permanentă a TLDE a luat decizia revocării lui Nicuşor Briceag din funcţia de preşedinte al organizaţiei de tineret ALDE Olt, acesta fiind înlocuit de Mihai Cîrloganu.

Potrivit unui comunicat de presă remis de ALDE Olt, motivul revocării lui Nicuşor Briceag este că acesta nu mai îndeplineşte una dintre cerinţele statutului partidului, respectiv vârsta sub 35 de ani.

„Prin urmare, s-a stabilit numirea unui nou preşedinte interimar, care va deţine această funcţie până la alegeri, iar noul lider al TDLE Olt este tânărul Mihai Cîrloganu. Conducerea organizaţiei ALDE Olt, consecventă în promovarea tineretului care activează în partid, va acorda sprijinul necesar noului lider, ale cărui calităţi îl recomandă pentru rolul asumat”, se arată în comunicat de presă.


Comentarii

Redacţia

2018-02-12 12:12:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...