Sport

2020-10-07, 14:27:21

Mihai Ianovschi, după meciul din Cupa României în care au debutat patru jucători: „Oricine poate juca la nivelul Ligii a II-a”

Antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, a abordat meciul din Cupa României, disputat pe terenul celor de la CSM Alexandria, cu jucători care au evoluat mai puţin sau deloc, cum este cazul a patru tineri jucători formaţi la Centrul de Copii şi Juniori. Tehnicianul grupării slătinene s-a arătat mulţumit nu doar de rezultat, ci mai ales de faptul că unii dintre jucători au primit minute, astfel încâ să fie pregătiţi pentru a evolua în meciurile de la nivelul Ligii a II-a.

Divizionara secundă CSM Slatina s-a calificat mai departe în Cupa României, după victoria cu 3-0 obţinută pe terenul echipei din Liga a III-a, CSM Alexandria.

Antrenorul grupării slătinene, Mihai ianovschi, a trimis pe teren jucătorii care au evoluat mai puţin la nivelul Ligii a II-a, dar şi trei dintre juniorii clubului, care au debutat pentru echipa mare.  Este vorba despre Alin Pisăru (2002), Beniamin Enache (2002) şi Abel Stan (2003). Între buturi s-a aflat tânărul portar Simion Velcu, format în cadrul Centrului de Juniori, care este şi el debutant la acest nivel.

„Este o victorie, am mai câştigat un meci în Cupa României, am reuşit să debutăm trei juniori ai clubului şi portarul Simion Velcu, de asemenea, l-am putut urmări  într-un meci oficial pe nou-venitul Vlad Motroc. Lotul este echilibrat, oricine poate juca la nivelul Ligii a II-a. Ne aşteaptă o perioadă grea, aglomerată, toţi jucătorii trebuie să fie pregătiţi să intre pe teren, pentru că toată lumea va avea ocazia să joace. Centrul de Juniori produce jucători, la Alexandria au debutat patru jucători, sunt şi alţi copii în atenţia noastră, însă totul se face treptat, e nevoie de răbdare pentru ca ei să crească”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

Golurile în meciul de la Alexandria au fost marcate de atacantul Marian Vlada, care a punctat pe tabelă în minutele 18 şi 52, şi jucătorul de doar 17 ani, Abel Stan, care a înscris pe final de joc, cu un şut din interiorul careului.


Comentarii

Redacţia

2020-10-07 14:27:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...