Sport

2020-03-02, 13:41:11

Mihai Ianovschi, după ultimul test: „Mi-aş fi dorit mai mult”

CSM Slatina a încheiat meciurile de pregătire cu o remiză, scor 1-1, pe terenul echipei CSO Filiaşi. Sâmbătă, 7 martie, cu începere de la ora 15.00, gruparea slătineană va lua startul returului în deplasare, contra celor de la Sporting Roşiori. Antrenorul Mihai Ianovschi este convins că la ora meciului oficial, jucătorii săi vor fi pregătiţi pentru a obţine victoria.

CSM Slatina a înregistrat, în perioada de pregătire, două victorii, cu Pandurii Târgu Jiu şi Unirea Bascov, şi trei remize cu CS Mioveni, CSM Alexandria şi CSO Filiaşi. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, nu a fost pe deplin mulţumit după ultimul test al perioadei precompetiţionale, însă este convins că la ora jocului echipa va fi pregătită pentru victorie. Mai mult, în amicalul de la Filiaşi, nu au evoluat câţiva jucători de bază în angrenajul echipei, printre care căpitanul Vasile Gheorghe.

„Mi-aş fi dorit mai mult, dar o să facem reglajele necesare, în această săptămână, pentru a obţine cele trei puncte puse în joc la Roşiori. Va trebui să ne adaptăm la terenul de acolo, care este foarte rău. În ultimul joc de pregătire ne-au lipsit şi trei jucători, Vasile Gheorghe şi Toma Bodri au fost răciţi şi am decis să-i lăsăm acasă, iar Cătălin Doman a avut un program separat şi fizioterapie. Am discutat cu ei, se simt mai bine, astăzi vor intra la antrenament. Sper ca şi Doman să poată intra în programul normal de pregătire”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-02 13:41:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...