Sport

2020-03-04, 13:00:37

Mihai Ianovschi va putea alinia cel mai bun unsprezece cu Sporting Roşiori

Absenţi în ultimul test înaintea începerii returului, căpitanul de echipă Vasile Gheorghe, fundaşul dreapta Toma Bodri şi atacantul Cătălin Doman vor fi disponibili pentru primul meci oficial al stagiunii de primăvară, care se va disputa sâmbătă, 7 februarie, în deplasare, cu Sporting Roşiori. Prin urmare, antrenorul grupării CSM Slatina, Mihai Ianovschi, va putea alinia cea mai bună formulă la ora jocului cu Roşiori.

Căpitanul echipei CSM Slatina, Vasile Gheorghe, a reluat pregătirile alături de ceilalţi componenţi ai lotului încă de luni, urmând ca de astăzi, la antrenamente, să revină şi fundaşul dreapta Toma Bodri. Ambii jucători au avut o răceală destul de serioasă, dar s-au refăcut.

Atacantul nou-venit, Cătălin Doman, a avut în aceste zile program de pregătire separat, însă, potrivit spuselor antrenorului Mihai Ianovschi, va intra la antrenamente alături de ceilalţi coechipieri.

„Vasile Gheorghe a început antrenamentele încă de luni, Toma Bodri va începe de astăzi, iar Doman intră şi el în programul normal de antrenament. Alte probleme medicale nu avem, ne pregătim pentru a obţine cele trei puncte puse în joc în prima etapă a returului”,
a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

CSM Slatina va întâlni, în etapa inaugurală a returului, în deplasare, ultima clasată, Sporting Roşiori. Meciul se va disputa sâmbătă, 7 februarie, cu începere de la ora 15.00.
Comentarii

Redacţia

2020-03-04 13:00:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...