Sport

2020-03-03, 15:02:15

Mijlocaşul echipei CSM Slatina, David Oprescu: „Ne aşteaptă un meci greu la Roşiori”

Aflată la mare luptă cu Progresul Spartac, CSM Slatina ia startul returului, în deplasare, în compania ultimei clasate, Sporting Roşiori. Mijlocaşul grupării slătinene, David Oprescu, jucător de bază în angrenajul echipei, admite că fiecare meci trebuie tratat cu maximă atenţie, indiferent de numele adversarului. De altfel, returul se anunţă extrem de disputat, având în vedere echilibrul din zona superioară a clasamentului.

Mijlocaşul grupării slătinene, David Oprescu, jucător ce a fost aproape de statutul de integralist în tur, este de părere că lupta pentru primul loc se va da în continuare cu Progresul Spartac. De altfel, cele două formaţii sunt despărţite de golaveraj, iar în ultimele etape ale stagiunii au mers cap la cap. Prin urmare, returul se anunţă la fel de dificil ca şi prima parte a sezonului.

„Returul va fi mai greu decât turul, însă este bine că ne cunoaştem adversarii, dar mai ales că s-au creat relaţii de joc, ne găsim mult mai bine pe teren. Cu siguranţă, lupta pentru primul loc se va da cu Progresul Spartac. Ştim de ceea ce suntem în stare, ca echipă, avem potenţial să câştigăm fiecare meci şi cred că asta ne dorim cu toţii, să avem doar victorii până la finalul sezonului”,
a declarat mijlocaşul de 20 de ani al celor de la CSM Slatina, David Oprescu.

Cât priveşte meciul din runda inaugurală a returului, mijlocaşul David Oprescu se aşteaptă la un meci extrem de dificil, chiar dacă, potrivit clasamentului, gruparea slătineană este de departe echipa cu prima şansă la victorie.

„Nu ne gândim la calculele de pe hârtie, tratăm fiecare meci extrem de serios, indiferent de adversar. Ne aşteaptă un meci greu la Roşiori, pe care-l vom trata cu maximă atenţie, să începem bine, cu toate cele trei puncte”, a mai precizat mijlocaşul echipei CSM Slatina, David Oprescu.

CSM Slatina va întâlni sâmbătă, 7 martie, cu începere de la ora 15.00, în deplasare, Sporting Roşiori, formaţie aflată pe ultimul loc în clasamentul seriei Ligii a III-a.


Comentarii

Redacţia

2020-03-03 15:02:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...