Sănătate

2018-12-17, 15:28:54

Ministerul Sănătăţii a trimis banii pentru achiziţia unui aparat radiologic unic în regiune, la Spitalul Caracal

În dotarea Spitalului municipal Caracal va intra un aparat radiologic cu braţ mobil, achiziţionat cu fonduri de la Ministerul Sănătăţii.

Viceprimarul din Caracal, Octavian Stănescu, a declarat că, vineri, consiliul local a aprobat o hotărâre de rectificare a bugetului municipiului, suma de 811.000 lei, venită de la Ministerul Sănătăţii, intrând în vistieria oraşului. Banii vor fi direcţionaţi către achiziţionarea aparatului radiologic cu braţ mobil, a cărui valoare totală se ridică la aproximativ un milion de lei. Diferenţa este asigurată de Primăria Caracal.

„Vom achiziţiona un aparat radiologic digitalizat, cu braţ mobil, ce va intra în dotarea Secţiei de Radiologie a Spitalului municipal. Avem personal calificat şi avantajul acestui dispozitiv este că poate fi deplasat la patul pacientului, la nevoie”, a afirmat Stănescu.

El a adăugat că dispozitivul medical este unic în regiune.

Suma alocată de Ministerul Sănătăţii a fost promisă de ministrul Sorina Pintea, în această toamnă, atunci când a vizitat Spitalul Caracal.

Comentarii

Redacţia

2018-12-17 15:28:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...