Actualitate

2020-02-11, 13:20:34

Ministrul Mediului descinde la Pădurea Topana

Ministrul Mediului, Costel Alexe, vine marţi după-amiază în comuna Topana din judeţul Olt, unde va vizita pădurea din localitate.

Potrivit agendei publice a ministrului, vizita de lucru în teren este programată în intervalul orar 15.00 - 20.00.

Ministrul a anunţat că va vizita Pădurea Topana, după ce i s-a cerut punerea sub protecţie a acestei păduri. Alexe l-a primit vineri în audiență pe generalul (r) Vasile Fulga, care i-a prezentat situaţia din nordul judeţului Olt.

„Citisem o parte dintre informațiile apărute în spațiul public despre Pădurea Topana, știam că sunt probleme acolo, însă datele pe care mi le-a prezentat generalul Fulga m-au siderat. Dacă ele se confirmă, garantez că consecințele vor fi drastice. Specialiștii din Minister mi-au prezentat Pădurea Topana ca pe o oază de biodiversitate, cu habitate și specii unice. Săptămâna viitoare voi merge la fata locului, deoarece este nevoie de o decizie rapidă și pentru a proteja ce mai este de protejat acolo”, a declarat Costel Alexe.
 Comentarii

Redacţia

2020-02-11 13:20:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...