Naţional

2020-03-26, 10:19:44

Ministrul Sănătăţii a demisionat, după declaraţia că vor fi testaţi pentru COVID-19 toţi bucureştenii

Ministrul Sănătății, Victor Costache, și-a anunțat demisia. Decizia vine la doar o zi după ce oficialul a anunțat că întreaga populație a Bucureștiului va fi testată împotriva coronavirusului.

Ministru interimar al Sănătăţii ar urma să devină secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Informaţia a fost confirmată de premierul Ludovic Orban, în cadrul unei declaraţii de presă.

”Am luat act de această demisie. Îi voi transmite președintelui. Aproape 5 luni, a făcut parte din guvernul pe care îl conduc, am făcut echipă și am luat decizii importante împreună. Regret demisia domnului ministru, pe de altă parte o înțeleg și îi mulțumesc pentru buna colaborare. Funcția de ministru al Sănătății, îl voi propune pe domnul Nelu Tătaru, secretar de stat. Face parte din eechipa de la minister. Este în prima linia a bătăliei. Știe foarte bine tot planul de măsuri. Acum este la Suceava, urmând să revină în București pentru a discuta detalii.”, a declarat Ludovic Orban, imediat după demisia lui Costache.

Comentarii

Redacţia

2020-03-26 10:19:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...