Actualitate

2019-05-29, 16:15:24

Moară din Curtişoara, scoasă la licitaţie de Fiscul oltean. Cât cer autorităţile pe clădire şi teren

Fiscul oltean vrea să vândă la licitaţie o moară de aproape 300 de metri pătraţi, situată pe raza localităţii Curtişoara, sat Dobrotinet. Autorităţile vor să recupereze bani şi de alţi olteni, care au mai multe bunuri scoase la licitaţie.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt a scos la licitaţie moara din satul Dobrotinet. Moara are o clădire în suprafaţă de 285,80 metri pătraţi, vestiar, magazine, cameră tablou electric şi şopron. Preţul este redus cu jumătate faţă de cel la care a fost evaluat imobilul. Astfel, Fiscul oltean cere pe această clădire 151.000 lei. Pentru terenul intravilan, în suprafaţă de 1.700 de metri pătraţi, cei interesaţi trebuie să mai scoată din buzunar încă 14.150 de lei.

Pentru a participa la licitaţia organizată la sediul Fiscului pe 14 iunie, cei interesaţi trebuie să depună, cu o zi înaintea licitaţie, oferta de cumpărare, dovada taxei de participare, reprezentând 10 la sută din preţul de pornire a licitaţie, împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant, dar şi o declaraţie pe propria răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Tot pe 14 iunie, Fiscul oltean mai scoate la licitaţie, o autoutilitară Renault, fabricată în 2010, licitaţia porneşte de la aproape 19.000 lei, două autoturisme Logan, fiecare câte 7.000 lei, două echipamente video, o maşină de ştanţat carton ondulat, pentru care se cer 25.000 lei, o betonieră de 140 litri, preţ 136 lei, dar şi o maşină de cusut, 500 lei.

Oferta completă poate fi consultată pe site-ul oficial al ANAF, la secţiunea Valorificare prin licitaţie a bunurilor sechestrate DGRFP Craiova.

Comentarii

Redacţia

2019-05-29 16:15:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...