Comentariul Gazetei

2020-02-17, 14:49:06

Momentele grele unesc...

Noi, românii, suntem un popor solidar. Nu rămânem indiferenţi la necazurile celor din jurul nostru şi, din puţinul nostru, încercăm să ajutăm. Unul dintre cele mai frumoase sentimente este acela că i-ai fost de ajutor cuiva, aflat într-o situaţie disperată. Actele de solidaritate conferă curaj, putere, dorinţă de a lupta celui aflat într-o situaţie de dificultate. Nu de fiecare dată amintirea unei fapte bune va dăinui în mintea unui om, însă, de cele mai multe ori, momentele de solidaritate pot crea cu adevărat relaţii de prietenie.

Important, cu adevărat, este că sprijinul celor din jur poate schimba cursul vieţii unor oameni aflaţi într-o perioadă extrem de dificilă.

Slătinenii s-au mobilizat, în ultimele săptămâni, pentru a schimba viaţa unor semeni. Luca, micuţul cu paralizie cerebrală, a sensibilizat oamenii din jur, care i-au sărit în ajutor pentru ca părinţii să strângă banii necesari să-i continue terapia, şi Corina, tânăra mamă diagnosticată cu cancer, care va reuşi să se investigheze la o clinică în Turcia, în lupta ei pentru a învinge boala.

Sunt doar câteva situaţii care demonstrează că dacă vrei, poţi să-ţi ajuţi aproapele. Oameni de toate vârstele s-au alăturat acestor cauze, donând din puţinul pe care-l au. Măcar în momentele grele să fim mai buni, să fim uniţi, pentru că doar aşa ceilalţi pot trece peste perioada dificilă în care se află.

Comentarii

Redacţia

2020-02-17 14:49:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...