Comunitate

2020-05-05, 15:03:55

Muncitor al unei societăţi ce efectua lucrări pe raza comunei Corbu, mort în pauza de masă

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a demarat o anchetă după ce un angajat al unei societăţi de instalaţii, care efectua lucrări pe raza comunei Corbu, a decedat în timpul pauzei de masă. Potrivit reprezentanţilor ITM Olt bărbatul de 64 de ani a suferit un infarct.

Odată cu încălzirea vremii apar şi accidentele de muncă. ITM Olt a demarat o anchetă cu privire la moartea unui angajat în timpul programului de lucru, care lucra la o societate ce desfăşura lucrări pe raza comunei Corbu. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani, cu domiciliul în judeţul Argeş, care în timpul pauzei de masă a suferit un infarct, iar medicii nu au mai putut face nimic.

„Pe data de 10 aprilie, în localitatea Corbu, a fost înregistrat un eveniment nedorit. Este vorba despre decesul unui angajat al unei societăţi din Prahova, care desfăşura lucrări pe raza localităţii Corbu. Angajatul de 64 de ani a suferit un infarct în timpul pauzei de masă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ITM Olt, Bogdan Ţucă.

Cât priveşte controalele perioadice, în luna aprilie, inspectorii ITM Olt nu au aplicat amenzi. În urma verificărilor au fost dispuse măsuri de remediere a deficienţelor constatate.

Comentarii

Redacţia

2020-05-05 15:03:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...