Economie

2020-06-03, 11:10:01

Municipalitatea, întâlnire cu mediul de afaceri din Caracal: Măsuri pentru atragerea investitorilor

Noul administrator public al municipiului Caracal, Adrian Chesnoiu, a declarat că municipalitatea are în vedere reducerea taxelor pentru mediul de afaceri, astfel încât fosta capitală a judeţului Romanaţi să devină atractivă pentru investitori.

Chesnoiu a opinat că o astfel de măsură ar fi benefică pentru municipiu, pe termen mediu şi lung.

„Cred că o administraţie trebuie, în primul rând, să se gândească la ce beneficii are în momentul în care reduce puţin taxele înfiinţării şi funcţionării unei afaceri pe teritoriul ei administrativ. Sumele pe care le colectezi din taxe pot fi majorate, dacă reduci puţin taxele şi creşti numărul de investitori. Sunt foarte multe soluţii care pot fi luate la nivelul administraţiei noastre”, a declarat city-managerul Caracalului.

El a adăugat că urmează să aibă o întâlnire cu reprezentanţii mediului de afaceri din Caracal.

„Eu mi-am propus ca, în săptămâna imediat următoare, să am o întâlnire cu mediul de afaceri din Caracal, să vedem ce doleanţe au, de ce probleme se lovesc, astfel încât noi să putem să venim în sprijinul lor. Am marele avantaj că, în echipa construită la nivelul organizaţiei din Caracal, îl avem alături de noi pe domnul Doldurea, un om care a făcut business, în toate perioadele de dezvoltare ale României şi de la care avem foarte multe lucruri de învăţat. Putem să punem nişt soluţii practice, rapide, pe masa investitorilor, astfel încât să facem atractive toate investiţiile în municipiul nostru”, a mai spus Chesnoiu.

Comentarii

Redacţia

2020-06-03 11:10:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...