Administraţie

2019-11-14, 15:56:57

Municipalitatea slătineană cere socoteală CNI pentru blocajul de pe şantierul sălii polivente

Primarul Slatinei Emil Moţ şi administratorul public Cristian Cismaru urmează să meargă la CNI pentru discuta problema sălii polivalente construite de Companie în municipiu, lucrările stagnând de mai multă vreme.

Reprezentanţii primăriei cer Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) să ia măsuri cu acest constructor.

„La sala polivalentă lucrările stagnează. În perioada imediat următoare, am convenit cu domnul primar să facem o vizită la Compania Națională de Investiții și să vedem care este stadiul și de ce nu se iau măsuri cu acest constructor. E același constructor de la început. CNI a preluat acest contract de la noi, cu mențiunea cofinanțării pe care noi am achitat-o deja integral”, a afirmat Cristian Cismaru.

Proiectul se află în impas doarece firma constructoare profită de faptul că nu poate fi penalizată deoarece se află în procedura de reorganizare judiciară. Proiectul nu ţine de primărie, investiţia fiind făcută de Compania Naţională de Investiţii (CNI).

În anul 2014, Compania Naţională de Investiţii a preluat lucrarea cu tot cu constructor, firma Vega ’93 Galaţi câştigând deja licitaţia pentru execuţia şi proiectarea clădirii. La scurt timp, societatea a intrat în insolvenţă, autorităţile locale neputân nici să renunţe la contract şi nici să sacnţioneze eventualele întârzieri.

Sala ar urma să aibă o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi şi o capacitate de 3.000 de locuri. Pe lângă competiţiile sportive pe care le va putea găzdui, în sala polivalentă vor exista şi spaţii comerciale, dar şi birouri administrative şi săli de conferinţă, iar în faţa clădirii va exista o parcare de 120 de locuri. De asemenea, va fi amenajată o platformă de peste 1.000 de metri pătraţi, care va oferi posibilitatea organizării de concerte în aer liber.

Comentarii

Redacţia

2019-11-14 15:56:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...