Comentariul Gazetei

2019-08-01, 13:27:47

Năduşiţi, au sărit gardurile!

La mai bine de o săptămână de la dispariţia minorei de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, cazul încă ţine prima pagină a ziarelor. Iţele par a fi încurcate, iar anchetatorii nu le dau de cap. Miercuri, în timp ce presupusul criminal ajungea la Spitalul Penitenciar Jilava, poliţiştii acţionau pe strada unde se află şi locuinţa lui Gheorghe Dincă. Întreaga acţiune pare a fi haotică şi aproape că ar stârni râsul, dacă nu ar fi de plâns.

Dincolo de tragedia de la Caracal, au avut loc şi scene comice în apropierea casei lui Dincă. Câţiva poliţişti alergau, miercuri, disperaţi pe şanţurile din zonă. Cum afară era foarte clad, iar poliţiştii aveau şi câteva kilograme în plus, mişcarea nu le-a căzut bine. Apele curgeau de pe ei, cămăşile albastre li s-au udat imediat. Însă ei nu s-au lăsat! Au sărit gardul ca să intre pe o proprietate, poate, poate găsesc indicii despre fetele dispărute.

Sper că poarta să nu fi fost deschisă, iar ei să fi sărit gardul inutil. În fine, la cum a decurs intervenţia iniţială, de după apelul Alexandrei la 112, nu m-ar mira nimic. Nici poliţiştii să fi sărit gardul în timp ce poarta era deschisă.

După ce fata a cerut disperată ajutor, toţi au stat în faţa porţii, nu au intrat în casa groazei, iar acum sar gardurile, aleargă. Totul pare să facă parte din încercările disperate de a salva imaginea rău pătată a întregului sistem, care ar fi trebuit să-i asigure cetăţeanului siguranţă.

Comentarii

Redacţia

2019-08-01 13:27:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...