Politică

2018-01-11, 11:52:14

Niţă (ALDE): „Pentru domnul Florin Dumitru s-a obţinut aprobarea de la ANFP. Va fi numit pe şase luni la AJOFM Olt”

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a declarat, joi, pentru Gazeta Nouă, că Florin Dumitru a primit toate aprobările pentru a fi numit pe funcţia de director adjunct al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.

Niţă a afirmat că Florin Dumitru va fi numit temporar pe funcţia de conducere de la AJOFM, pe o perioadă de şase luni, adăugând că „data numirii este ziua în care se termină formalităţile”.

„Pentru domnul Florin Dumitru s-a obţinut aprobarea de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici ca să fie numit. El va fi numit temporar, pe o perioadă de şase luni, să vedem cum se descurcă, prin detaşare de la Direcţia de Finanţe, la AJOFM. Data numirii este ziua în care se termină formalităţile. La această oră, şi-au dat acordul cei de la Direcţia Slatina, şefii de la Dolj şi documentele sunt la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Există un circuit şi când totul va fi gata, va fi numit, pentru că este aşteptat la AJOFM”, a declarat parlamentarul.


Comentarii

Redacţia

2018-01-11 11:52:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...