Sănătate

2020-07-28, 14:10:14

Noi cazuri în rândul personalului din prima linie. Două cadre medicale de la Spitalul Slatina şi un pompier, confirmaţi cu COVID-19

Noi infectări în rândul personalului din prima linie, în ultimele 24 de ore. Două cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi un pompier oltean au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Astăzi, 28 iulie, Grupul de Comunicare Strategică a raportat, pentru jueţul Olt, 11 cazuri noi de COVID-19, totalul ajungând la 665, de la începutul pandemiei.

Trei din cele 11 cazuri noi sunt ale unor persoane din prima linie de luptă împotriva coronavirusului, două cadre medicale şi un pompier. Tot astăzi, a fost testat pozitiv şi un pensionar, după ce în urmă cu două zile erau raportate şapte persoane din această categorie.

De la începutul pandemiei, 20 de olteni care au contactat virusul au decedat.

Comentarii

Redacţia

2020-07-28 14:10:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...