Social

2019-03-18, 15:52:25

Norvegia caută măcelari printre olteni. Ora, plătită cu aproximativ 25 de euro

O nouă ofertă pentru munca în străinătate, prin serviciul EURES, care poate fi accesat inclusiv de olteni. Norvegia caută măcelari, pentru perioadă determinată sau nedeterminată. Firma asigură cazare contra cost. Ora de lucru este plătită cu aproximativ 25 de euro.

Se lucrează la deschiderea, curăţarea, eviscerarea şi tăierea carcaselor animalelor (porci, bovine, miei). Se cere educaţie formală în prelucrarea cărnii, însă experienţa îndelungată în prelucrarea cărnii poate compensa lipsa specializării.

Contractul de muncă poate fi încheiat pe perioadă determinată sau nedeterminată. Se lucrează 37 de ore pe săptămână, iar angajarea se va afce cu data de 1 iunie. Ora este plătită cu până la 25 de euro.

Societatea sigură cazare, însă angajaţii vor plăti costurile legate de tot tot ceea ce presupune cazarea.

Persoanele din judeţul Olt interesate să obţină o astfel de slujbă se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt pentru detalii legate de depunerea CV-urilor.

Comentarii

Redacţia

2019-03-18 15:52:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...