Social

2020-01-28, 16:00:05

Norvegia caută, printre olteni, preparatori de pizza

O nouă ofertă de muncă pentru persoanele din judeţul Olt care doresc să lucreze în străinătate. Norvegia caută, prin serviciul EURES, preparatori de pizza. Contractul este temporar, pe perioada verii, însă există posibilitatea unui contract permanent.

Toate restaurantele Olivia de pe teritoriul Norvegiei sunt unice şi sunt inspirate din oraşele favorite italiene: Napoli, Roma, Milano, Portofino, Florenţa. Un asemenea restaurant este deschis şi în Goteborg şi vor să se dezvolte în mai multe oraşe din mai multe ţări. Se prepară pizza subţire, crocantă, în cuptor pe piatră, mâncăruri clasice din paste şi alte produse italiene. Pizza acestui restaurant a fost votată una dintre cele mai bune de catre cel mai mare ziar din Norvegia.

Mediul de lucru este prietenos, se asigură programe de instruire structurate, mancare gratuită pe timpul lucrului şi reduceri la masă pentru familie şi prieteni.

Contractul este temporar, pe perioada verii, cu posibilitatea unui contract permanent. Se lucreaza 35,5 ore pe săptămana, 7,5 ore pe tura de zi sau seară. Contractul va începe în martie sau aprilie.

Ora este plătită cu aproximativ 17 euro. Pentru orele plătite în plus se adaugă aproximativ 2,5 euro pe oră. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. 


Comentarii

Redacţia

2020-01-28 16:00:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...