Sport

2019-09-16, 15:35:51

Noua ediţie a „Cupei Satelor” va începe în octombrie. Competiţia este destinată exclusiv copiilor din mediul rural

Pentru a da o şansă în plus copiilor dornici să practice fotbalul, din vara anului trecut FRF, în colaborare cu AFIR, organizează „Cupa Satelor”, competiţie destinată exclusiv copiilor din mediul rural. AJF Olt anunţă organizarea celei de a doua ediţii în perioada octombrie 2019 - martie 2020. Data limită pentru înscrierea în competiţie este 10 octombrie. Echipele trebuie să fie formate din jucători născuţi după data de 1 ianuarie 2007 - Under 13.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Olt, în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal şi Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale organizează „Cupa Satelor”, ediţia 2019-2020, la care pot participa echipele de copii născuţi după 1 ianuarie 2007 - Under 13. Echipele din satele şi comunele din judeţul Olt trebuie să respecte câteva condiţii: jucătorii să aibă domiciliul în localitatea care se înscrie în competiţie, înscrierea se face în baza unui formular, vizat de primărie, participarea la jocuri se face pe baza carnetului de elev, vizat la zi, copie de pe certificatul de naştere şi viza medicală - apt medical pentru efort.

La jocuri au drept de participare şi fete născute în 2005 şi mai tinere. Meciurile se dispută 9x9 jucători, două reprize a câte 30 de minute, iar terenul are dimensiunile de 70 de metri lungime şi 50 de metri lăţime.

Înscrierile se pot face la AJF Olt, până pe data de 10 octombrie. Faza judeţeană a competiţiei trebuie să reunească minimum opt echipe. Sezonul trecut au fost angrenaţi în competiţie 450 de copii din comunele şi satele din judeţul Olt.


Comentarii

Redacţia

2019-09-16 15:35:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...