Comunitate

2019-11-12, 14:54:11

Noul director adjunct al AJOFM Olt este Narcisa Şerban. Aceasta lucrează de 23 de ani în instituţie, ultima dată la Departamentul formare profesională

Postul de director adjunct al AJOFM Olt, rămas vacant după ce Florin Dumitru a fost numit subprefect al judeţului Olt, a fost ocupat de un funcţionar din instituţie. Narcisa Eleonora Şerban a promovat examenul. Aceasta a obţinut 80 de puncte la proba scrisă şi 86,6 la interviu.

Narcisa Eleonora Şerban a fost singurul candidat înscris la concursul pentru ocuparea postului de director executiv adjunct al AJOFM Olt.

„Astăzi, am promovat şi interviul, urmează să fie emis ordinul de numire. M-am înscris la concurs, pentru că, după atâţia ani lucraţi în Agenţie, am considerat că am ajuns într-un punct în care este momentul să evoluez. Voi continua ceea ce se desfăşoară în Agenţie şi, cu siguranţă, împreună cu domnul director, cu ceilalţi colegi, vom stabili multe alte obiective”, a precizat Narcisa Şerban, noul director adjunct al AJOFM Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-11-12 14:54:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...