Naţional

2019-08-09, 09:47:24

Noul preşedinte al ANPC este Horia Constantinescu. Marius Pîrvu, eliberat din funcţie

Horia-Miron Constantinescu, şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, a fost numit, joi, preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC). Marius Pîrvu a fost eliberat din această funcţie.

Premierul Viorica Dăncilă l-a eliberat, joi, pe Marius Pîrvu din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) şi l-a numit pe Horia-Miron Constantinescu, ce a deţinut poziţia de şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa.

Horia Constantinescu a fost bătut, săptămâna trecută, în timpul unui control la un restaurant din staţiunea Neptun.

Marius Pîrvu a afirmat, luna trecută, într-o conferinţă de presă, că România deţinea Preşedinţia Consiliului UE şi trebuia să fie neutră, motiv pentru care nu au fost transmise date despre posibile produse de import la dublu standard.

El a fost numit preşedinte al ANPC în martie 2018.

sursa: mediafax.ro

Comentarii

Redacţia

2019-08-09 09:47:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...