Societate

2017-04-11, 17:00:45

Noul sediu al Centrului de Excelenţă se construieşte în locul unei foste centrale termice de pe strada Zmeurei

Municipalitatea va construi un sediu pentru Centrul Judeţean de Excelenţă (CJE) Olt, pe strada Zmeurei din Slatina, în locul unei foste centrale termice.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a explicat că locaţia iniţială a investiţiei, curtea Şcolii Gimnaziale „Ştefan Protopopescu”, a fost abandonată de municipalitate pentru că noua construcţie ar fi ocupat şi o parte din terenul de sport al unităţii de învăţământ.

„Construirea unui sediu al Centrului Judeţean de Excelenţă se va face pe o locaţie nouă. La Şcoala «Ştefan Protopopescu», acolo unde intenţionam prima dată, nu este posibil pentru că trebuie să luăm din terenul de sport şi să îi lăsăm pe copii cu un teren de mici dimensiuni. Pe strada Zmeurei, există o fostă centrală termică, pe care o să o demolăm şi acolo aş vrea să facem Centrul de Excelenţă”,
a afirmat Moţ.

Municipalitatea are deja studiul de fezabilitate pentru această investiţie.

„Avem studiul de fezabilitate deja, ne mai trebuie acum proiectarea şi, bineînţeles, execuţia. Aceste ultime două etape au întârziat deoarece nu am găsit unde să punem acest Centrul de Excelenţă. În bugetul aferent acestui an am prins demolarea clădirii de pe Zmeurei ca să putem începe proiectarea şi execuţia”, a mai declarat Moţ.

Comentarii

Redacţia

2017-04-11 17:00:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro