Actualitate

2018-10-18, 15:39:41

Număr dublu de maşini înmatriculate în judeţul Olt, faţă de anul trecut

Numărul autoturismelor înmatriculate în judeţul Olt aproape că s-a dublat, în ultimele trei luni ale anului, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Potrivit unui raport remis de Prefectura Olt, în trimestrul al treilea al anului 2017 au emise 4.657 de certificate de înmatriculare, în timp ce în aceeaşi perioadă a anului 2018, numărul acestora a ajuns la 8.722.

Reprezentanţii Prefecturii mai precizează că, în prezent, la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Olt programările online pentru preschimbare permis românesc, transcriere vehicul - înmatriculat în România, înmatriculare vehicul - neînmatriculat în România, autorizare provizorie - numere roșii, radiere vehicul, duplicat permis românesc, duplicat certificat înmatriculare, preschimbare permis străin pot fi făcute de pe o zi pe alta.

Comentarii

Redacţia

2018-10-18 15:39:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...