Sănătate

2019-02-06, 09:38:33

Numărul oltenilor morţi din cauza gripei creşte. Al patrulea deces din judeţ, confirmat

O femeie de 57 de ani din Balş este ultima victimă răpusă de gripă. Aceasta s-a prezentat pe 2 februarie la Spitalul Slatina într-o stare foarte gravă, iar la patru ore a şi decedat. Institutul Cantacuzino Bucureşti a cofirmat aseară că ea avea şi gripă.

Numărul deceselor provocate de gripă în judeţ a urcat la patru, ultima victimă răpusă de virus fiind o femeie de 57 de ani, din Balş. Aceasta s-a prezentat la Spitalul Slatina pe 2 februarie, iar la patru ore distanţă a şi decedat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Olt, Gabriela Gogiu, olteanca avea şi alte boli asociate.

„Avea şi alte boli asociate, la trei-patru ore după prezentarea la spital a şi decedat. Avea ciroză hepatică decompensată, în ultima fază, bronhopneumonie, insuficienţă respiratorie, mult mai multe. Rezultatul testului de gripă a venit aseară de la Institutul Naţional”,
a spus Gogiu.

În acest sezon rece, la nivelul judeţului au murit din cauza gripei: un bărbat din Icoana, de 54 de ani, şi trei femei: una de 41 de ani, din Vişina, şi două din Balş, de 65 de ani şi, respectiv, 57 de ani.

Comentarii

Redacţia

2019-02-06 09:38:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...