Actualitate

2018-02-07, 15:51:01

O brutărie, terenuri şi case de locuit, scoase la licitaţie pe nimic de Fiscul oltean

Ca să-şi recupereze debitele, Fiscul oltean a scos la licitaţie mai multe bunuri ce aparţin unor olteni sau societăţi din judeţ. Pentru că au fost organizate mai multe termene de licitaţii, unele bunuri au ajuns la preţuri de nimic.

O brutărie în suprafaţă de aproape trei sute de metri pătraţi, ce aparţine unei societăţi din Grojdibodu, a fost scoasă la licitaţie de către Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt. Acest al patrulea termen de licitaţie este organizat pe 22 februarie, iar brutăria ar putea fi achiziţionată pentru 53.735 lei, fără TVA.

O altă societate, din Vişina Nouă, ar putea să rămână fără un teren intravilan de 2.000 metri pătraţi pe care îl deţine în localitate, acesta fiind scos la licitaţie tot pe 22 februarie, la preţul de 44.600 lei, fără TVA, dar şi fără un spaţiu comercial de 120 metri pătraţi tot din comună. Acest imobil are o structură din zidărie portantă din cărămidă, fundaţie din beton armat, tâmplărie PVC cu gemuri termopane, pardoseală placată cu parchet, instalaţie de iluminat şi de apă, puţ propriu, dar şi fosă septică, preţul de pornire a licitaţiei fiind de 68.383 lei, fără TVA.

Un debitor din Izbiceni ar putea pierde la licitaţia din 22 februarie terenul extravilan de 1.392 metri pătraţi, preţul de pornire a licitaţiei fiind de doar 1.469 lei, fără TVA. S-a ajuns la acest preţ mic pentru că anterior au mai fost organizate alte trei termene de licitaţie.

Preţuri mici şi pentru bunurile ce aparţin unui corăbian. Fiscul îi scoate la licitaţie o casă de locuit de 120 de metri pătraţi în cartierul Celei din Corabia, aceasta fiind racordată la toate utilităţile, cu doar 49.250 lei. Pentru terenul intravilan aferent acestei proprietăţii, de 260 de metri pătraţi, cei interesaţi vor scoate din buzunar doar 1.750 lei, fără TVA, iar pentru un teren arabil în suprafaţă de 548 metri pătraţi, preţul de pornire a licitaţie 2.000 lei, fără TVA.

Comentarii

Redacţia

2018-02-07 15:51:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...