Învăţământ

2019-05-07, 15:10:42

O elevă de la LPS Slatina, Bianca Dăbuleanu, medalie de argint la Olimpiada de Pregătire Sportivă Teoretică

Performanţă extraordinară obţinută de o elevă de clasa a IX-a de la LPS Slatina. Bianca Dăbuleanu, nepoata antrenorului secţiei de handbal de la LPS, s-a clasat pe locul al doilea, la Olimpiada de Pregătire Sportivă Teoretică, faza naţională. Tânăra, care excelează la învăţătură, a obţinut acest rezultat deosebit sub îndrumarea profesorului Cristian Stănculeţu.

Sub îndrumarea profesorului Cristian Stănculeţu, Bianca Dăbuleanu, elevă în clasa a IX-a la LPS Slatina, a obţinut medalia de argint la Olimpiada de Pregătire Sportivă teoretică, faza naţională, ce s-a desfăşurat la Brăila.

Aceasta a obţinut 92 de puncte, din 100 posibile, înregistrând astfel o performanţă deosebită pentru Liceul cu Program Sportiv Slatina.

Bianca Dăbuleanu este nepoata antrenorului de handbal Victor Dăbuleanu. Tânăra excelează la învăţătură, având zece pe linie la toate materiile.        

Comentarii

Redacţia

2019-05-07 15:10:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...