Social

2019-10-29, 13:56:57

O fabrică de mezeluri din Caracal a donat şase paturi Centrului de Transfuzii Sanguine Olt

Printr-o campanie iniţiată de preotul Ion Iagăru, s-a reuşit dotarea Centrului de Transfuzii Sanguine Olt cu şase paturi mobile de recoltat sânge. Donaţia a fost făcută de o fabrică de mezeluri din Caracal.

Preotul din Caracal, Ion Iagăru, a înţeles că misiunea sa este de a ajuta semenii. Acesta se implică în tot mai multe campanii umanitare. De această dată, preotul Ion Iagăru a reuşit să convingă o fabrică de mezeluri din Caracal să doneze şase paturi mobile de recoltat sânge.

„Caracalenii mei sunt minunaţi. Confruntat nu doar cu o criză acută de sânge, ci şi cu o lipsă acută de echipamente şi aparatură medicală, începând de astăzi, 28 octombrie, Centrul de Transfuzii Olt este dotat cu şase paturi mobile de recoltare de sânge, urmare a donaţiei prietenilor noştri de la Fabrica de Mezeluri Malina Lux din Caracal. Şi este doar un prim pas în dorinţa noastră de a dota cu echipamente şi aparatură medicală Centrul de Transfuzii Olt: hemomixere, sudeuză portabilă”, a scris preotul caracalean pe pagina sa de socializare.

Comentarii

Redacţia

2019-10-29 13:56:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...