Naţional

2019-12-09, 22:24:20

O femeie bătută de soț, psiholog, se zbate între viață și moarte

O femeie a ajuns luni în stare gravă la spital, după ce ar fi fost bătută crunt de propriul soț. Potrivit unor surse, bărbatul, de meserie psiholog, a fost angajat la Inspectoratul Județean de Poliție și acum lucrează la Poliția de Frontieră, relatează Realitatea PLUS.

Femeia este asistentă la Spitalul Vaslui și se află  în stare extrem de gravă la Spitalul „Parhon” din Iași, după ce a fost bătută de soțul său, psiholog de meserie.

Potrivit unor surse, bărbatul este fost angajat la Poliția Vaslui, acum psiholog la Inspectoratul Județean de Poliție de Frontieră din Vaslui. În prezent ar lucra tot la Poliția de Frontieră.

Femeia a ajuns la Spitalul Județean din Vaslui cu mai multe traumatisme. Ea este asistentă la aceeași unitate medicală.

Fiind în comă de gradul 4, a fost transferată la Iași, la Spitalul CI Parhon. Medicii spun că este într-o stare foarte gravă, prognosticul fiind rezervat.

Polițiștii au fost sesizați atât de familie, cât și de colegii din spital.

Au fost deschise două dosare penale pe numele bărbatului, pentru că poliția a fost alertată de medici, dar și de membrii familiei.

Acuzațiile sunt de violenta domestica, dar si de vătămare din culpa.

Bărbatul ar putea fi retinut pentru 24 de ore.

Sursa: realitatea.net

Comentarii

Redacţia

2019-12-09 22:24:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...