Eveniment

2020-03-31, 19:52:49

O femeie, care a născut la Spitalul Caracal, suspectă de coronavirus

O femeie care, marţi, a născut la Spitalul municipal Caracal este suspectă de coronavirus, rezultatul testului fiind aşteptat miercuri.

Potrivit unor surse, femeia însărcinată a fost transferată de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pe Secţia de Ginecologie a Spitalului Caracal. Ea acuza o tuse de vreo trei săptămâni, aşa că i s-a făcut testul pentru COVID-19.

Aceleaşi surse susţin că rezultatul testului ar urma să le parvină medicilor, în cursul zilei de miercuri.

Femeia a dat naştere unei fetiţe sănătoase

Şase cazuri de coronavirus au fost confirmate în judeţul Olt.

Cel mai recent este al unui bărbat în vârstă de 53 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, care a fost internat la Spitalul Gerota din Bucureşti. El se afla în izolare la domiciliu, după ce fusese externat. Primele două teste au ieşit negative la COVID-19, însă cel de al treilea a fost pozitiv. Bărbatul a fost adus la Spitalul Slatina.

El este asimptomatic şi trebuia să iasă astăzi din autoizolare.

Tot astăzi a fost confirmată cu coronavirus o femeie în vârstă de 72 de ani, din comuna Sârbii Măgura. Femeia fusese internată tot la Spitalul Gerota din Bucureşti. De asemenea, ea a fost externată şi se afla în izolare la domiciliu, însă ultimul test făcut pentru COVID-19 a fost pozitiv.

În judeţul Olt mai erau încă patru cazuri de COVID-19 confirmate.

Luni seara, un copil în vârstă de doar un an şi două luni, revenit cu familia din Anglia. Copilul şi părinţii săi au ajuns în Slatina, în data de 24 martie, intrând în izolare la domiciliu. Patru zile mai târziu, copilului i s-a făcut rău și a fost internat la Spitalul Județean unde i s-a făcut testul pentru COVID-19. Băiatul a fost transferat la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti.

Celelalte trei cazuri sunt următoarele: un bărbat de 51 de ani, din Caracal, confirmat, o tânără de 21 de ani, din Slatina, internată la Bucureşti, şi un tânăr de 22 de ani, tot din Slatina, internat la Craiova.

Comentarii

Redacţia

2020-03-31 19:52:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...