Comunitate

2017-05-12, 14:06:07

O femeie de 60 de ani, anchetată pentru trafic de substanţe toxice pentru că a vândut, ilegal, raticid şi sulfat de cupru

O femeie în vârstă de 60 de ani, din Drăgăneşti-Olt, s-a ales cu un dosar de cercetare penală pentru trafic de produse sau substanţe toxice după ce a fost depistată de poliţişti, vineri, în timp ce vindea în Târgul săptămânal de la Movileni mai multe pungi de raticid şi sulfat de cupru.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, produsele depistate au fost ridicate, femeia fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de „trafic de produse sau substante toxice”.

„Polițiștii olteni au depistat o femeie, de 60 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, în  timp ce comercializa, fără drept, produse de protecție a plantelor, respectiv 52 pungi conținând raticid, a 100 grame fiecare, de proveniență românească, precum și 3 pungi a câte un kilogram sulfat de cupru”, se arată în comunicatul citat.


 

Comentarii

Redacţia

2017-05-12 14:06:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro