Naţional

2019-11-04, 10:02:20

O femeie și-a înjunghiat fiul și apoi a încercat să se sinucidă

O mamă din localitatea Săveni, județul Botoșani, a încercat să își omoare, luni dimineața, fiul în vârstă de 17 ani și apoi să se sinucidă. Amândoi au ajuns la spitalul din Botoșani, băiatul având șanse minime de supraviețuire, potrivit Mediafax.

Femeia din Săveni și-a înjunghiat fiul cu un cuțit în zona gâtului, după care a încercat să se sinucidă, înfigându-și un cuțit în piept.

Atât adolescentul, cât și mama au ajuns la spital, băiatul fiind în stare foarte gravă, cu șanse minime de supraviețuire.

Femeia este stabilă și primește îngrijiri medicale însă viața ei nu este pusă în pericol.

„Tânărul de 17 ani înjunghiat este în stare foarte gravă, este în comă de gradul IV, intubat și ventilat mecanic, pronosticul în cazul său fiind foarte rezervat”, a declarat managerul Spitalului de Urgență Botoșani, dr. Livia Mihalache.

În acest caz a fost începută o anchetă, cercetările fiind dăcute de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Primele informații arată că femeia și-a înjunghiat fiul în urma unui conflict cu soțul ei.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentarii

Redacţia

2019-11-04 10:02:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...