Social

2021-05-16, 10:18:17

O importantă firmă din Slatina face angajări

Agenţia de turism Business Trip din Slatina face angajări pentru postul de agent de turism.“Cerem motivaţie, oferim echipă”, arată agenţia în anunţul de recurtare.

Anunţul complet:

„Te vrem în echipa noastră. Dacă ai o pasiune pentru turism și vacanțe, sunt șanse mari să ne potrivim de minune. Căutăm o persoană calmă, sociabilă și organizată. Și ne-am dori să fie cineva care să vrea să promoveze. Pentru că atunci când îți dorești mai mult, de obicei ești curios/oasă, cauți soluții, vii cu propuneri.

– Experiență? Ajută, dar nu e obligatoriu;

– E-mail, word, excel? – Neapărat;

– Engleză? Cel puțin la nivel mediu. Că vom vorbi de exemplu și cu hotelieri din afară;

Am spus mai devreme că oferim carieră și cerem motivație. Da. Pentru că vrem să creștem împreună. Și nu suntem obtuzi. Când e cazul lucrăm și de acasă, oferim și bonusuri pe lângă salariu, plecăm și în info-tripuri și da, normal că avem și cafea la birou. Și altele.

Dacă vrei să ne “cunoști”, uită-te puțin și pe paginile noastre de facebook/insta sau direct pe site: www.business-trip.ro/cariere

Așteptăm un CV la office@business-trip.ro"

Comentarii

Redacţia

2021-05-16 10:18:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...