Eveniment

2017-10-12, 15:45:38

O jandarmeriţă din Olt aleargă de la Slatina la Piteşti, în cadrul Ştafetei Veteranilor

Plutonierul adjutant Simona Floricel, din cadrul Jandarmeriei Olt, s-a alăturat alergătorilor slătineni, care vor parcurge, astăzi, distanţa Slatina - Piteşti, unul dintre cele 50 de trasee la nivel naţional din cadrul Ştafetei Veteranilor.

Plutonierul adjutant Floricel Simona îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt din anul 2006, în decursul timpului participând la diferite competiţii, la care a obţinut rezultate foarte bune.

Începând cu 11 octombrie 2017, voluntari din toată ţara participă în ediţia a patra a Ştafetei Veteranilor cu scopul de a promova respectul faţă de veteranii de ieri şi de azi ai României. Evenimentul reprezintă o alergare în ştafetă pe 35 de tronsoane măsurând între 35 şi 130 kilometri, însumând în total 2.396 de kilometri.

98 de voluntari alergători, biciclişti însoţitori şi coordonatori sunt implicaţi în această acţiune în toată ţara, fiind repartizaţi pe trei trasee.

Pe traseul albastru, Craiova - Carei, alergarea începe pe 11 octombrie la ora 13.00 din faţa Primăriei Craiova, traseul galben, Bucureşti - Carei, începe pe 15 octombrie la ora 09.00 de la Monumentul Eroilor din faţa Universităţii Naţionale de Apărare, iar traseul roşu începe pe 17 octombrie din faţa sediului Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”. Toate traseele se vor reuni pe 25 octombrie în Carei, ultima localitate eliberată în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Voluntarii poartă tricoul cauzei Invictus, cauză care sprijină luptătorii răniţi în teatrele de operaţii să participe la Invictus Games, mulţi dintre aceştia alegând să facă şi fundraising pe paginile personale care pot fi găsite la adresa www.invictusromania.galantom.ro

Toţi cei care vor să încurajeze sau să însoţească alergătorii şi să îşi arate respectul civilizat faţă de eroii şi veteranii României sunt bineveniţi, graficul desfăşurării acţiunii fiind prezentat mai jos şi pe evenimentul creat pe pagina de facebook Invictus Romania.

Comentarii

Redacţia

2017-10-12 15:45:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...