Sport

2019-06-10, 09:04:52

O medalie de argint şi două de bronz obţinute de atleţii de la CSM Slatina la Internaţionalele României

În weekend, pe Cluj-Arena, s-au desfăşurat Campionatele Internaţionale de Atletism ale României „Iolanda Balaş Soter”. Ştafeta de 4x100 de metri de la CSM Slatina, formată din Cosmin Dincă, Pavel Nichituş, Andrei Neagoe şi Daniel Budin, a cucerit medalia de argint. De asemenea, atletul Andrei Neagoe a mai adus două medalii de bronz clubului slătinean în probele de 100 şi 200 de metri.

Peste 300 de sportivi din 14 ţări au participat la actuala ediţie a Campionatelor Internaţionale ale României, care reprezintă una dintre cele mai vechi competiţii continentale. Atleţii de la CSM Slatina au reuşit să urce pe treapta a doua a podiumului cu ştafeta de 4x100 de metri formată din Cosmin Dincă, Pavel Nichituş, Andrei Neagoe şi Daniel Budin.

Cel mai valoros sportiv al secţiei de atletism de la CSM Slatina, Andrei Neagoe, a mai adus două medalii de bronz, în probele de 100 şi 200 de metri. Sportivul pregătit de Dan Bărbuţi a fost învins de un atlet de culoare, care este finalist al Jocurilor Olimpice din 2016.

Andrei Neagoe va participa, în perioada 21-30 iunie, la Jocurile Europei de la Minsk, urmând ca în perioada 3-14 iulie să participe la Campionatul Mondial Universitar, ce se va desfăşura la Napoli. 


Comentarii

Redacţia

2019-06-10 09:04:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...