Social

2021-05-06, 09:27:01

O nouă serie de bilete de tratament la mare sau la munte, pentru pensionarii olteni

Alte 80 de bilete de tratament au fost alocate pensionarilor olteni, în cadrul seriei a cincea, cu data de plecare în staţiune în perioada 24-27 mai. Printre destinaţii se regăsesc staţiunile de pe litoral, dar şi cele montane. Pentru un sejur, care include cazare, masă şi proceduri de tratament, vârstnicii achită jumătate din cuantumul pensiei.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 5 - 2021.

Lista cuprinde un număr de 81 bilete de tratament din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A. si din unitatile hoteliere cu care CNPP a incheiate contracte. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 24-27.05.2021 și sunt repartizate astfel:

- 1 bilet în stațiunea Amara;

- 2 bilete în stațiunea Bala;

- 14 bilete în stațiunea Caciulata;

- 5 bilete în stațiunea Calimanesti;

- 8 bilete în stațiunea Covasna;

- 5 bilete în stațiunea Eforie Nord;

- 6 bilete în stațiunea Felix;

- 3 bilete în stațiunea Govora;

- 7 bilete în stațiunea Herculane;

- 2 bilete în stațiunea Mangalia;

- 1 bilet în stațiunea Neptun;

- 25 bilete în stațiunea Olanesti;

- 2 bilete în stațiunea Techirghiol.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 17 mai 2021, inclusiv.

Persoanelor de pe diagrama care nu ridica biletele de tratament le vor fi anulate alocarile, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusa si se prezinta la ghiseu.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 18 mai 2021 si se vor vinde in data de 19 mai 2021.


Comentarii

Redacţia

2021-05-06 09:27:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...