Sănătate

2020-03-20, 17:36:45

O persoană aflată într-un centru de carantină din Olt, transportată la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova. Test negativ la COVID-19

Un bărbat aflat în carantină, în judeţul Olt, a fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” Craiova, în urma unui puseu febril. Prima probă pentru depistarea coronavirusului în cazul acestui pacient a fost negativă.

Ieri, bărbatul a făcut febră, iar DSP Olt a decis transferul la Craiova. 

„Urmarea prezenţei unui puseu febril la un pacient din regimul de carantinare a fost transferat în condiţii de securitate la o unitate sanitară de profil (Spitalul de Boli Infecţioase «Victor Babeş» Craiova) pentru evaluare şi tratament de specialitate. Menţionăm faptul că la prima probă recoltată în data de 13 martie 2020, dată la care a intrat în carantină, rezultatul a fost negativ”, se arată în comunicatul de presă al DSP Olt.

În judeţul Olt sunt 65 de persoane carantinate. Pentru 62 dintre acestea, autorităţile au rezultatele primelor probe recoltate, toate fiind negative. 

„Până în acest moment, rezultatul probelor recoltate pentru un număr de 62 de persoane aflate în regim de carantină de pe raza judeţului Olt, din cele 65, a fost   negativ, iar trei probe sunt în lucru, în cadrul  Spitalului de Boli Infecţioase «Matei Balş» Bucureşti”, se mai arată în comunicat.

878 de olteni se află în izolare la domiciliu, iar 558 au terminat această perioadă de supraveghere de 14 zile. 

Comentarii

Redacţia

2020-03-20 17:36:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...