Eveniment

2021-10-13, 12:12:28

O persoană reţinută, în urma percheziţiilor DIICOT în Olt şi Dolj

O persoană din comuna doljeană Leu a fost reţinută de procurorii DIICOT, în urma percheziţiilor desfăşurate, marţi, în judeţele Dolj şi Olt, într-un dosar de trafic de droguri.

25 de persoane, majoritatea clienţi ai reţelei, au fost aduse la audieri, marţi, în urma percheziţiilor.

Potrivit anchetatorilor, începând cu anul 2020 și până în prezent, trei bărbați ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în județul Olt.

Procurorii DIICOT spun că drogurile erau vândute către consumatori de pe raza municipiului Caracal și a localităților limitrofe, la prețul de 10 lei/pliculeț.

În urma perchezițiilor derulate marți, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două pungi ce conțin material vegetal uscat, de aproximativ 150 de grame, 36.000 de lei, un pistol cu bile din plastic și un cântar electronic.

Comentarii

Redacţia

2021-10-13 12:12:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...