Naţional

2019-06-12, 14:33:58

O româncă însărcinată în 6 luni a fost găsită goală şi cu gâtul tăiat, în Spania

Isabel Elena, în vârstă de 36 de ani, era mama unei fetiţe şi însărcinată cu al doilea copil. Partenerul ei, un spaniol, este cel care a găsit-o fără suflare și a alertat poliția.

Primarul din Xativa a declarat doliu în localitate, miercuri, când a chemat locuitorii să vină în faţa Primăriei la ora 12:00, în semn de omagiu pentru Isabel Elena, potrivit Observator.tv. Isabel Elena Răducanu a fost ucisă sălbatic în propria casă. Românca trăia la Xativa, în provincia Valencia, împreună cu fiica ei de aproximativ 8 ani şi partenerul de viaţă, un spaniol în vârstă de 32 de ani, tatăl viitorului ei copil, scrie El Pais.

Elena era dezbrăcată complet şi avea gâtul tăiat. Bărbatul a sunat imediat la Poliţie. Poliţia a anunţat că nu există deocamdată niciun suspect în cazul crimei, dar că nu e exclusă nicio pistă în anchetă.

Sursa: libertatea.ro


Comentarii

Redacţia

2019-06-12 14:33:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...