Sport

2020-07-29, 13:31:57

O săptămână până la manşa tur a barajului de promovare în Liga a II-a. Progresul Spartac-CSM Slatina, pe 5 august, de la ora 18.00

Doar o săptămână a mai rămas până la primul meci din cadrul barajului de promovare în Liga a II-a, pe care CSM Slatina îl va susţine, în deplasare, cu începere de la ora 18.00, pe terenul celor de la Progresul Spartac. Manşa retur se va desfăşura pe data de 9 august, de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina. Jocurile se vor disputa fără spectatori.

Miercuri, 5 august, se va disputa manșa tur a barajului de promovare în viitorul sezon al Ligii a II-a. CSM Slatina va întâlni, în deplasare, Progresul Spartac. Confruntarea se va disputa cu începere de la ora 18.00.

Returul se va disputa pe data de 9 august, pe terenul grupării slătinene. Duelul va începe de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai”.

Sezonul 2019-2020 din Liga a III-a a fost întrerupt definitiv, iar dreptul de promovare a fost oferit echipelor clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarelor unui baraj tur-retur între primele locuri din serie, în cazul în care diferența între acestea este mai mică sau egală cu trei puncte.

Astfel, CS Aerostar Bacău (seria 1) și U Craiova 1948 SA (seria 4) au obținut dreptul de a evolua în Liga a II-a ca urmare a avansului pe care îl aveau în fruntea clasamentului, în timp ce în celelalte serii vor avea loc meciuri de baraj.

Programul primei manșe a barajului de promovare în Liga a II-a:

Miercuri, 5 august, ora 18:00

ACS Mostiștea Ulmu – AFC Unirea 04 Slobozia

AFC Progresul 1944 Spartac – CSM Slatina

CS Minaur Baia Mare – ACS Fotbal Comuna Recea


 


Comentarii

Redacţia

2020-07-29 13:31:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...